Cous­cous­scho­tel

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper schoonmaken en in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer wassen in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden. Olijfolie mengen met citroensap. Couscous mengen met dressing, bosui en komkommer. Cornedbeef in blokjes snijden. Kaasblokjes door cornedbeef scheppen. Couscous over vier borden verdelen. Kaas-cornedbeefmengsel er middenop scheppen en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.