Me­loen­vla met gem­ber

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meloen halveren, zaadjes verwijderen en schillen. Meloenvlees in kleine blokjes snijden. Gember in kleine stukjes snijden. Vla vermengen met gembernat, helft van slagroom, meloen en gember (4 snippertjes achterhouden). Garneren met toefje slagroom en snippertjes gember. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.