Run­der­vink­scho­tel met cour­get­te

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 635 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 4 minuten bruinbakken. Ovenschaal invetten met van rest boter. Courgettes wassen en in plakjes van 1/2 cm dik snijden. Aardappelgolfjes in schaal leggen en bestrooien met zout en peper. Rundervinken uit pan nemen en in plakjes snijden. Courgette en rundervink dakpansgewijs in schaal leggen. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 200 ml water en slagroom. Saus in schaal schenken en bestrooien met kaas. Schotel in ca. 20 minuten in oven gaar en goudbruin laten worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.