Lauw­war­me zalm­sa­la­de

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's wassen, schoonmaken en in vieren snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Paprika en zalm in ovenvaste schaal leggen en besprenkelen met olie. Zalm bestrooien met peper. Schaal ca. 15 minuten onder grill plaatsen. Intussen spinazie over vier borden verdelen. Gedroogde tomaten, croutons en amandelen (uit doos) erover verdelen. Paprika ontdoen van zwarte velletjes en in reepjes snijden. Paprika over borden verdelen. Besprenkelen met dressing (uit doos). Zalm er middenop leggen. Serveren met Boulognebrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.