Me­di­ter­ra­ne groen­ten met lams­worst­jes

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in weinig water met wat zout 15 min. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en het zaad en snijd elke paprikahelft in 4 stukken. Snijd de voorgekookte aardappelen in vieren.
  2. Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak de lamsworstjes in ca. 4 min. rondom goudbruin. Voeg de aardappelen, de courgette en de uien toe en bak op halfhoog vuur al omscheppend 10 min. Voeg de laatste min. de knoflookplakjes en de oregano toe. Breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.