Ge­gra­ti­neer­de pas­ta met kaas­saus

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef. Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen. Intussen mozzarella in plakjes snijden. Saus voorzichtig door pasta scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen. Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca. 10 minuten gratineren. Lekker met frisse salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 51 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.