Sho­ar­ma­brood­jes met bief­stuk

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broodjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Biefstuk in reepjes snijden bestrooien met zout en peper. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Biefstukreepjes toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Maïs laten uitlekken en ca. 1 minuut meeverwarmen. Broodjes opensnijden en vullen met vlees-groentemengsel. Serveren met salsa dip.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.