Au­ber­gi­ne­sa­la­de met to­maat­jes

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de aubergines en snijd ze in blokjes. Verhit in een grote koekenpan 5 el olie en bak de knoflook en aubergine ca. 10 min. zachtjes. Halveer de tomaatjes en snijd de ansjovis in stukjes. Klop een dressing van de rest van de olie en azijn. Schep de aubergine, tomaten en vis door de dressing en laat afgedekt 10 min. staan. Strooi de kaasblokjes vlak voor serveren over de salade. Serveer met het stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.