Oos­ter­se ros­bief

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief bestrooien met zout en peper. In wok olie verhitten en rosbief in ca. 1 minuut bruinbakken, uit pan nemen en warmhouden. Groente in wok doen en ca. 3 minuten roerbakken. Mie door groente scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Over vier borden miemengsel verdelen. Rosbief er bovenop leggen. Satésaus en kroepoek erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.