Mexi­caan­se ka­bel­jauw­scho­tel

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Uien pellen en snipperen. Courgette wassen en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten. Vis ca. 3 minuten meebakken. Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met seasoning mix. Helft van chips breken. Groentemengsel overdoen in ovenschaal. Bestrooien met gebroken chips. Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden. Serveren met rest van chips.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.