Ge­vul­de sla­bla­de­ren

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken. Laatste minuut bosui meebakken. Op smaak brengen met vloeibare bouillon. Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen. Slabladeren vullen met kip-groentemengsel. Bestrooien met sesamzaadjes. Lekker met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.