Ka­bel­jauw met pas­ta en dil­lesaus

Met dit lekkere gerecht krijgen je tafelgenoten in één klap hun portie vis én goede groente binnen.

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Met dit lekkere gerecht krijgen je tafelgenoten in één klap hun portie vis én goede groente binnen. 4 personen
3 51

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de broccoli schoon, was de broccoli en verdeel in roosjes. Snijd de stelen in plakjes. Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 min. beetgaar.
  2. Snijd de kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken, bestrooi met peper en zout. Wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauw in ca. 4 min. aan beide zijden bruin.
  3. Verwarm de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vermeng de tagliatelle met de dillesaus en verdeel over de borden. Leg de kabeljauw erop. Serveer met broccoli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Kabeljauw met pasta en dillesaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ka­bel­jauw met pas­ta en dil­lesaus

1
1
  • 250 g verse tagliatelle
  • 600 g broccoli

Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de broccoli schoon, was de broccoli en verdeel in roosjes. Snijd de stelen in plakjes. Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 min. beetgaar.

2
2
  • 500 g kabeljauwhaasjes
  • 2 el bloem
  • 25 g boter

Snijd de kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken, bestrooi met peper en zout. Wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauw in ca. 4 min. aan beide zijden bruin.

3
3
  • 300 g vissaus dille

Verwarm de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vermeng de tagliatelle met de dillesaus en verdeel over de borden. Leg de kabeljauw erop. Serveer met broccoli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.