Roer­bak­scho­tel met sa­té­saus

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.