Ra­gout met tuin­krui­den

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in ca. 7 minuten hard koken. In pan boter smelten. Bloem erdoor roeren tot bal ontstaat. Melk en 150 ml water beetje bij beetje toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Intussen spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bouillontablet toevoegen aan saus en erin oplossen. Eieren pellen en in stukken snijden. Eieren en Italiaanse kruiden aan saus toevoegen. Tarly serveren met ragout en spinazie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.