Ker­vel­soep met ge­rook­te ha­ring

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In pan water aan de kook brengen. Tomaat met scherp mes inkruisen. Tomaat ca. 30 seconden in kokend water onderdompelen en laten schrikken in koud water. Schil van tomaten halen. Tomaat in vieren snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Haringfilet van vel ontdoen en in repen snijden. Soep over vier borden verdelen. In midden van elk bord wat tomaatblokjes scheppen. Repen haringfilet over borden verdelen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.