Pit­ti­ge vis­piz­za

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 720 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Pizzadeeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Besmeren met sugosaus. Zalm laten uitlekken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Peper schoonmaken, pitjes verwijderen en heel fijn snipperen. Ui, peper en zalm over pizza verdelen. Kaas over pizza strooien. Pizza in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Intussen sla mengen met dressing. Pizza serveren met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.