Vruch­ten­sa­la­de

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan amandelschaafsel in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Druiven wassen en halveren. Appel wassen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in plakjes snijden. Citroensap over appel sprenkelen. Kiwi's schillen, halveren en in plakjes snijden. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Sour cream losroeren met vanillesuiker. Sour cream over fruitsalade verdelen. Amandelschaafsel erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.