Kou­de to­ma­ten­soep met kip

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Korstjes van brood snijden. Brood weken in 1 dl water. Ui en knoflook pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. In blender of keukenmachine brood, ui, knoflook en komkommer pureren. Gezeefde tomaten en olie toevoegen en nogmaals goed pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik in koelkast zetten. Kipfilet in reepjes snijden. Soep serveren met reepjes kip. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 30 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.