To­nijn­tor­til­la met rauw­kost

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn laten uitlekken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Tortilla's royaal met sandwichspread besmeren en beleggen met courgetterauwkost, blokjes tomaat, stukjes tonijn en reepjes tomaat. Tortilla's oprollen en serveren. Lekker met salade met pestodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.