Oos­ter­se cham­pig­non­soep

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Champignons ca. 3 minuten omscheppend bakken. Bouillon en 8 dl water toevoegen en aan kook brengen. Intussen kipfilet in dunne reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in reepjes snijden. Korianderblaadjes fijn snipperen. Kip, bosui en koriander toevoegen aan soep. Soep op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Lekker met sesamstengels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.