Ma­ca­ro­ni met cham­pig­non-no­ten­saus

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee. Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.

combinatietip:

Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 40-41

Macaroni met champignon-notensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­ca­ro­ni met cham­pig­non-no­ten­saus

1
1
  • 300 g elleboogjesmacaroni

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.

3
3
  • 250 g champignons
  • 100 g walnoten

Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof.

4
4
  • 2 el walnotenolie

Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee.

5
5
  • 400 g paddenstoelensaus

Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.

combinatietip:

Lekker met tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.