Ha­ring­sa­la­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelschijfjes in bodempje water in ca. 2 minuten gaarkoken. Aardappels afspoelen onder koud water en laten afkoelen. Intussen ui pellen en snipperen. Augurken in stukjes snijden. Haringen in reepjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Aardappelschijfjes in stukjes snijden. In grote kom aardappel, bietjes, augurk, appel, ui en yogonaise mengen. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat haringnat. Voor serveren salade tenminste 1 uur in koelkast laten staan. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.