Broc­co­li met Ita­li­aan­se kaas­saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Italiaanse kruiden fijnsnijden. Boter verhitten in koekenpan en balletjes in ca. 6 minuten gaar bakken. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken en afgieten. Kaassaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas er door roeren. Broccoli serveren met krieltjes, balletjes en kaassaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.