Ba­mi met zalm

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper fijn. Snijd de tomaat uit het groentepakket in plakjes en bewaar voor garnering.
  3. Meng de knoflook met de ketjap. Marineer de zalm in het ketjapmengsel.
  4. Verhit de olie in een wok. Voeg de rode peper en groenten toe en bak 2 min. mee. Schuif de groenten in de wok aan de kant. Voeg de zalm en marinade toe en bak 3-4 min. mee. Schep de mie erdoor. Garneer met de tomaat.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.