Kip­cur­ry met wor­tel­sa­la­de

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.