Soep met bos­ui en su­ri­mi

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in de lengte in reepjes snijden. Bosuitjes in stukken van 5 cm snijden en vervolgens in lange reepjes. In koekenpan olie verhitten. Bosui ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Brood roosteren. Surimi en bosui aan soep toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Soep serveren met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.