Vlin­der­ma­ca­ro­ni met ham en kaas

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.