In­di­a­se groen­te­scho­tel

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Roerbakmix ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. Keralasaus erbij voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Tarly op vier borden scheppen. Saus erover scheppen. Garneren met een schijf ananas en bestrooien met cashewnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.