Kib­be­ling met ro­mi­ge wor­tel­tjes­ma­ca­ro­ni

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de worteltjes toe en bak in 4-5 min. al omscheppend beetgaar. Roer de crème fraîche erdoor en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met het basilicum, peper en zout.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kibbeling al omscheppend in 3-4 min. warm en krokant.
  3. Meng de macaroni en de worteltjes en voeg een scheutje kookvocht toe. Verdeel over 4 borden en serveer met de kibbeling.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.