Ro­mi­ge spa­ghet­ti met worst en broc­co­li

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar.
  2. Verwarm ondertussen de pastasaus samen met de hotdogs op laag vuur 4-5 min, roer regelmatig. Laat de saus niet koken. Voeg de crème fraîche toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
  3. Meng de saus door de spaghetti en verdeel over 4 borden. Schep er de broccoli bij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.