Cour­get­te­pas­ta

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Maal ondertussen het brood in de keukenmachine tot kruim of wrijf het fijn tussen je handen. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het broodkruim in 3 min. goudbruin en krokant. Voeg 1 teen knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen op een bord.
  3. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de courgette al omscheppend in 4 min. beetgaar. Voeg 2 tenen knoflook en de krenten toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op. Meng de pasta met 1 el olie en 1 soeplepel kookvocht door de courgette. Verdeel de courgettepasta over 4 borden en strooi het knoflookkruim erover.

Tip:

In plaats van witbrood kunt u ook 3 beschuiten gebruiken. Verkruimel deze grof met uw handen. Bak de knoflook en meng dit met de beschuitkruimels, peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.