Room­spa­ghet­ti met run­der­bal­le­tjes en tui­n­erw­ten

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Draai er met natte handen balletjes van ter grootte van een walnoot. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 4 min. gaar.
  3. Verwarm de slagroom in een pan en voeg de tuinerwten toe. Kook 3 min. op laag vuur met een deksel op de pan tot de erwten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet de pasta af en schep de saus erover. Verdeel over 4 kommen en leg de balletjes erop. Bestrooi met de kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 965 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.