Ta­gli­a­tel­le met to­maat en vis­bal­le­tjes

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Maak de vis met een vork los en meng met het ei, 4 el citroensap en het rasp. Voeg peper en zout naar smaak toe. Pureer kort met de staafmixer en draai er met natte handen balletjes van ter grootte van een walnoot.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de balletjes ca. 4 min. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Fruit de ui in dezelfde pan 4 min. Draai het vuur hoger en bak de paprika 3 min. mee. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groenten en visballetjes erop.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.