Ge­roer­bak­te broc­co­li met pep­pa­dew

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht 4 personen
3 91

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi ondertussen de kip met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kip met 1 teen knoflook in 7 min. gaar. Neem uit de pan en houd apart.
  2. Laat ondertussen de pepers uitlekken boven een kom, bewaar het vocht. Halveer de pepers. Doe de rest van de olie in de wok en fruit de ui met de resterende knoflook 1 min. Voeg de broccoli toe en roerbak op hoog vuur in ca. 4 min. beetgaar. Voeg halverwege de pepers toe en bak mee. Voeg 4 el vocht van de pepers met de kip toe aan de broccoli. Breng op smaak met zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 63 kcal
  • eiwit 555 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.