Strac­ci­a­tel­la­taart met es­pres­so­saus

  • nagerecht
  • 6 personen
  • 663 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 50 min. wachten
(310)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 6 personen
4 310

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (Ø24 cm)
  • bakpapier
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal het ijs uit de vriezer. Bekleed de bodem van de vorm met bakpapier. Smelt 100 g boter met de honing in een steelpan. Maal de biscuit fijn in de keukenmachine en voeg toe aan de boter. Bedek de bodem van de vorm ermee. Druk aan en zet 10 min. in de vriezer.
  2. Snijd of breek de bitterkoekjes in stukjes. Bedek de bodem van de vorm met de helft van het ijs. Verdeel de bitterkoekjes erover en bedek met de rest van het ijs. Zet 40 min. in de vriezer.
  3. Doe de rest van de boter en de chocolade in een kom. Schenk de koffie erover en roer tot een gladde saus. Neem de taart uit de vriezer. Bestrooi met het cacaopoeder. Snijd in punten en serveer met de saus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 663 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.