Ita­li­aan­se bo­nen­gra­tin

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 250 °C. Snijd de runder­chipolata in stukken van 5 cm en bak ze in de olie in 2 min. rondom bruin. Bak de roerbakmix nog 3 min. mee. Schep regelmatig om.
  2. Halveer ondertussen de tomaten en spoel de bonen af. Voeg ze toe aan het vlees en de roerbakmix en warm nog 2 min. door. Voeg het basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ingevette ovenschaal.
  3. Verdeel de mozzarella over de schotel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet in de oven en laat in ca. 15 min. goudbruin worden.
video

Gra­ti­ne­ren

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.