Ge­pa­neer­de kool­vis met gnoc­chi

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrijk de vis dun met 1 el olie. Meng het paneermeel met 1 teen knoflook, 4 el peterselie en peper en zout. Wentel de vis door het paneermeelmengsel. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de vis in 8 min. gaar. Keer halverwege.
  2. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de peen met 3 el olie, de azijn en de rest van de peterselie.
  4. Meng de rest van de knoflook met de rest van de olie en schep het door de gnocchi. Bestrooi met peper. Verdeel de vis en de wortelsalade over 4 borden. Serveer met de gnocchi.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.