Groen­te-ome­let met moz­za­rel­la

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de courgette boven een zeef en druk er met een lepel zo veel mogelijk vocht uit.
  2. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in ca. 10 min. gaar en goudbruin. Schud regelmatig om.
  3. Meng ondertussen in een kom de courgette met het ei, de bosui, de mozzarella, de tuinerwten en de munt. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet in ca. 10 min. gaar. Keer na 5 min. Serveer de omelet met de aardappelpartjes.

Tip:

De rest van de munt is, fijngesneden, lekker door of over een groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.