Ci­troen­gra­ni­ta

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 6 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • diepvriesdoos

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm 300 ml water en los hier de suiker in op. Laat de siroop ca. 3 min. inkoken en helemaal afkoelen. Pers de 6 citroenen uit. Roer het citroenrasp en -sap door de siroop. Schenk in de diepvriesdoos en laat minstens 3 uur in de diepvries opstijven. Roer af en toe los met een vork. Verdeel de sorbet over 6 hoge glazen. Lekker met een scheutje mousserende wijn erover.

video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.