Sper­zie­bo­neng­noc­chi

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Verhit 2 el olie en bak de bosuiringen 2 min. Bak de hamreepjes en knoflook 3 min. mee. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Meng de sperziebonen met de bosui, de ham, de gnocchi en fijngesneden peterselie. Breng op smaak met peper, zout en 2 el olie. Lekker met tomatensalade.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.