Sch­nit­zel met knof­look­boon­tjes

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de aardappelpartjes toe en bak deze in 8-10 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en bak ze in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar.
  2. Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout 5 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de sperziebonen in 2-3 min. beetgaar. Voeg de knoflook en de munt toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de aardappelpartjes en de schnitzels over 4 borden en schep er de knoflookboontjes bij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.