Sel­de­rij­pas­ta met ge­hakt­bal­le­tjes

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de stengels van de bleekselderij in boogjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 min. goudbruin en gaar.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de boogjes bleekselderij toe en bak 4 min. Rasp ondertussen de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, sap, de knoflook en olijven toe aan de bleekselderij. Bak 1 min. mee en breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de spaghetti toe en schep om. Verdeel over 4 diepe borden en leg de gehaktballetjes erbij. Bestrooi met de reepjes bleekselderijblad.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.