Kip cor­don bleu met kom­kom­mer­sa­la­de

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.
  2. Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.

Tip:

Snijd de rest van de bleekselderij in reepjes. Heerlijk op brood met mayonaise, schouderham en ei. Of voeg ze de laatste minuut toe aan een soep of pastasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.