Pas­ta­sa­la­de met sa­la­mi en pes­to

Bijzondere combi met karbonade en salami.

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Bijzondere combi met karbonade en salami. 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de schouderkarbonade, de salami in blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan, bak hierin de schouderkarbonade, salami en ui. Snijd ondertussen de roosjes van de broccoli af. Kook de bloemkoolroosjes in 8 min. beetgaar in een laagje water met zout. Giet af en laat afkoelen.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat een beetje afkoelen. Verdeel de rucola over 4 borden en lepel de helft van de pesto er overheen. Schep de rest van de pesto door het salamimengsel. Verdeel de pasta over de borden en schep het salamimengsel er op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 51 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 1.000 mg
  • vezels 5 g
Tags

Pastasalade met salami en pesto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met sa­la­mi en pes­to

1
1
  • 300 g schouderkarbonades
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 200 g salami

Snijd de schouderkarbonade, de salami in blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan, bak hierin de schouderkarbonade, salami en ui.

2
2
  • ½ bloemkool

Snijd ondertussen de roosjes van de broccoli af. Kook de bloemkoolroosjes in 8 min. beetgaar in een laagje water met zout. Giet af en laat afkoelen.

3
3
  • 250 g verse tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat een beetje afkoelen.

4
4
  • 75 g rucola
  • 125 g verse groene pesto

Verdeel de rucola over 4 borden en lepel de helft van de pesto er overheen. Schep de rest van de pesto door het salamimengsel. Verdeel de pasta over de borden en schep het salamimengsel er op.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.