Sch­nit­zels op Ja­pan­se wij­ze

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng 250 ml water aan de kook en los het bouillontablet op.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de varkensschnitzels in ca. 4 min. per kant goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de uien goudbruin. Voeg de spitskool en de paprika toe en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg de bouillon en 75 ml woksaus toe en breng aan de kook. Laat de kool ca. 5 min. garen.
  3. Snijd elke schnitzel in 4 stukken, verdeel deze over de borden en schep over elke portie 2 el woksaus. Serveer met de rijst en de gesmoorde kool.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.