Clubs­and­wich met fo­rel­sa­la­de

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 satéstokjes, broodrooster

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd elk ei in 4 partjes. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster goudbruin. Besmeer 8 sneetjes met 4 el mayonaise. Schep de rest van de mayonaise door de forelfilet en breng op smaak met peper en zout.
  2. Leg op 4 borden een sneetje brood en beleg met de helft van de ijsbergsla, de augurk, de forelsalade en de uiringen. Leg er een sneetje brood op en beleg dit met de rest van de sla, augurk, forelsalade en uiringen.
  3. Dek de clubsandwiches af met de laatste 4 sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Leg op elke helft een partje ei en steek de clubsandwiches vast met een satéstokje.

Tip:

Lekker met een frisse tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 15 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.