Pen­ne met bloem­kool en braad­worst

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg halverwege de bloemkool toe. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 6 min. gaar. Rasp ondertussen de kaas en verwarm de tomatenblokjes in een steelpan. Giet de pasta en de bloemkool af en voeg de rest van de olie toe. Verdeel de pasta en de bloemkool over 4 borden. Verdeel het vlees en de tomaten erover. Bestrooi met de kaas en garneer met de olijven.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 27: Marianne Blom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 790 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 44 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.