Sch­nit­zels met sa­la­de

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of verwarm in een koekenpan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in ca. 10 min. gaar. Keer voortdurend. Doe de andijvie in een kom. Voeg de ui en de mayonaise toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het ei over de andijvie en verdeel over 4 borden. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree. Lekker met stukjes tomaat.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 26: Hanneke Swartjes.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 29 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.