Ge­hak­twrap met spits­kool

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

(339)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand. 4 personen
3 339

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.

bewaartip:

Laat de wraps afkoelen, verpak ze in vershoudfolie en maak er een avondpicknick van!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 650 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 26-27

Gehaktwrap met spitskool

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­hak­twrap met spits­kool

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 300 g rundergehakt

Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul.

2
2
  • 1 tl kerriepoeder
  • 600 g gesneden spitskool

Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 100 g smeerkaas

Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas.

4
4
  • 8 tortillawraps tomaat

Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.

bewaartip:

Laat de wraps afkoelen, verpak ze in vershoudfolie en maak er een avondpicknick van!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.