Ge­gril­de kar­bo­na­de met fris­se sa­la­de

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de tomaten, de augurken en de ui in een schaal. Voeg de sladressing toe en peper en zout naar smaak.
  2. Prik de aardappelen met een vork rondom in en pof ze 8 min. op vol vermogen in de magnetron. Haal ze eruit en laat ze gewikkeld in een schone keukendoek 5 min. nagaren.
  3. Bestrijk ondertussen de karbonades met de olie en bestrooi ze met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de karbonades in 5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de salade bij. Serveer met de gepofte aardappelen.
video

Vlees gril­len

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.